Grønttorvet Spisehus

Et fælles samlingspunkt

I Valby, København findes det gamle Grønttorvet. Dette område skal danne ramme for bl.a. Grønttorvsparken, hvori Grønttorvet Spisehus skal ligge. Et nyt fælleshus for beboerne i området, der skal give mulighed for et fælles samlingspunkt.

Grønttorvet Spisehus er tænkt som et inviterende hus, der fremstår transparent - og herved eksponerer husets mange forskelligartede aktiviteter.

Spisehuset vil danne ramme for forskellige funktioner, som dagen forløber. Eksempelvis fra at skænke dagens første kop kaffe til aftensmadstid, hvor Spisehuset vil blive til et folkekøkken. Og derimellem diverse aktiviteter. Der er for projektet lagt stor vægt på genanvendelse af materialer. I videst muligt omfang ønskes Spisehuset opført i upcyclede genbrugsmaterialer.

SORI’s ydelser

Ingeniørfirmaet SORI har for dette projekt været med til at beregne energirammen samt projektere VVS og ventilation for Grønttorvet Spisehus. Udover dette er der også installeret et industrikøkken i det store folkekøkken samt etabeleret naturlig ventilation i Spisehuset.

Billede grønttorvet spisehuset

Projektnavn

Grønttorvet Spisehus

Projektadresse

Grønttorvet,
2500 Valby

Samlet areal

700 m²

Projektperiode

2016 - forventet ultimo 2021

Bygherre

FB Gruppen A/S

Entreprisesum

Fortrolig

Entrepriseform

Totalentreprise

Entreprenør

Ukendt

Arkitekter

Lendager Group

Ingeniører

Ukendt

SORI’s ydelser

- Ventilation
- Indeklima
- VVS i bygning (vand, varme og afløb)

Kontaktperson

Mikkel Solhøj
ms@sori.dk
31784011

FØLG OS

Vi tror på at specialiseret rådgivning kan bidrage til en bedre virksomhedskultur og dermed bedre rådgivning til fordel for vores kunder og samarbejdspartnere. Vores styrker og kompetencer er centreret omkring energi, indeklima og installationer, samt vej og anlæg. Vi bestræber os på at indsamle, forbedre og videreformidle tilegnet viden på tværs af medarbejderne, for at skabe den faglige stolthed der er nødvendig, for at kunne kalde det "Specialiseret rådgivning"

julemaerkehjemmene_logo_2023
Logo FRI Forening af Rådgivende Ingeniører

CVR: 36 53 31 45