Karriere

Få ansvar og skab værdi fra dag et

Bliv en del af vores team i SORI

Hos SORI bliver du en del af et dedikeret team med høj faglighed. Et team, der også fungerer som en familie på arbejdspladsen. Det kan måske lyde som en floskel, men vi tror på, at den personlige relation og et stærkt socialt fællesskab er lig med et samarbejde i verdensklasse, hvilket i den grad kan mærkes i vores rådgivning til kunden.

Vi lægger stor vægt på høj faglighed, professionalisme og engagement i alt, hvad vi foretager os. I hverdagen er du altid sikret en hjælpende hånd, stor opbakning, tillid og faglig sparring på tværs af fagkompetencer, så du kan komme bedst i mål med kundens løsning gennem skræddersyet rådgivning. 

Når du bliver en del af ingeniørfirmaet SORI, får du mandat og ansvar fra starten. Uagtet din stillingsbetegnelse. Vi tror på ansvar og på den personlige udvikling. Netop derfor får du mulighed for at præge din hverdag i en retning, der skaber motivation for dig og dine karrieredrømme. 

Se vores ledige stillinger

Har du lyst til at blive en del af et ingeniørfirma med ydelser indenfor installationer, energi, indeklima samt vej & anlæg? Vi er altid på jagt efter dygtige ingeniører, ingeniørstuderende, praktikanter eller andre profiler, der har lyst til at gøre en forskel gennem specialiseret ingeniørrådgivning.

Se vores ledige stillinger nedenfor eller send en uopfordret ansøgning til os på kontakt@sori.dk, hvis du kan se dig selv på vores hold.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Anlægsingeniør til vores afdeling i Greve søges

Dygtig og erfaren anlægsingeniør til søges.

El-fagleder til vores afdeling i Greve søges

Ingeniør eller el-installatør til søges.

Cx-fagleder med ansvar for commissioning til vores afdeling i Greve søges

Erfaren ingeniør/tekniker søges

Praktikforløb 2024

Få et  unikt indblik i en hverdag som ingeniør gennem praktikforløb. 

Studie-/deltid 2024

Som studentermedhjælper hos os, får du omsat teori til praksis.

FØLG OS

Vi tror på at specialiseret rådgivning kan bidrage til en bedre virksomhedskultur og dermed bedre rådgivning til fordel for vores kunder og samarbejdspartnere. Vores styrker og kompetencer er centreret omkring energi, indeklima og installationer, samt vej og anlæg. Vi bestræber os på at indsamle, forbedre og videreformidle tilegnet viden på tværs af medarbejderne, for at skabe den faglige stolthed der er nødvendig, for at kunne kalde det "Specialiseret rådgivning"

julemaerkehjemmene_logo_2023
Logo FRI Forening af Rådgivende Ingeniører

CVR: 36 53 31 45