Karriere

Vil du have ansvar og skabe værdi fra dag et?

Så bliv en del af vores team i SORI

Hos SORI bliver du en del af et dedikeret team med høj faglighed. Et team, der også fungerer som en familie på arbejdspladsen. Det kan måske lyde som en floskel, men vi tror på, at den personlige relation og et stærkt socialt fællesskab er lig med et samarbejde i verdensklasse, hvilket i den grad kan mærkes i vores rådgivning til kunden.

Vi lægger stor vægt på høj faglighed, professionalisme og engagement i alt, hvad vi foretager os. I hverdagen er du altid sikret en hjælpende hånd, stor opbakning, tillid og faglig sparring på tværs af fagkompetencer, så du kan komme bedst i mål med kundens løsning gennem skræddersyet rådgivning. 

Når du bliver en del af ingeniørfirmaet SORI, får du mandat og ansvar fra starten. Uagtet din stillingsbetegnelse. Vi tror på ansvar og på den personlige udvikling. Netop derfor får du mulighed for at præge din hverdag i en retning, der skaber motivation for dig og dine karrieredrømme. 

Se vores ledige stillinger

Har du lyst til at blive en del af et ingeniørfirma med ydelser indenfor installationer, energi, indeklima samt vej & anlæg? Vi er altid på jagt efter dygtige ingeniører, ingeniørstuderende, praktikanter eller andre profiler, der har lyst til at gøre en forskel gennem specialiseret ingeniørrådgivning.

Se vores ledige stillinger nedenfor eller send en uopfordret ansøgning til os på kontakt@sori.dk, hvis du kan se dig selv på vores hold.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Bygnings-/VVS-ingeniør

Er du uddannet bygningsingeniør? Har du arbejdet som rådgivende VVS-ingeniør de sidste fem år? Vil du tage styring på renoveringsopgaver til større ejendomme og offentlige institutioner i-og omkring Silkeborg?

Ingeniørpraktikant

Drømmer du om at afprøve teori i praksis?
Eller få et unikt indblik i en hverdag som rådgivende ingeniør, mens du tilegner dig en masse faglige kompetencer, der kan bruges på den anden side af studiet?

Studentermedhjælper

Som studentermedhjælper hos ingeniørfirmaet SORI, får du omsat teori til praksis gennem spændende opgaver indenfor VVS, energi og indeklima. Du får mandat fra første dag og kommer med på en masse lærerige projekter. 

FØLG OS

Vi tror på at specialiseret rådgivning kan bidrage til en bedre virksomhedskultur og dermed bedre rådgivning til fordel for vores kunder og samarbejdspartnere. Vores styrker og kompetencer er centreret omkring energi, indeklima og installationer, samt vej og anlæg. Vi bestræber os på at indsamle, forbedre og videreformidle tilegnet viden på tværs af medarbejderne, for at skabe den faglige stolthed der er nødvendig, for at kunne kalde det "Specialiseret rådgivning"

julemaerkehjemmene_2022_footer_02
Logo FRI Forening af Rådgivende Ingeniører

CVR: 36 53 31 45