Børne og Unge Rådgivningen

Ombygning af kontorlokaler

I forbindelse med ombygning af administrations-bygningen for Solrød Kommunes Børn og Unge Rådgivning har Ingeniørfirmaet SORI været underrådgiver for Arkitekterne Køge.

Solrød Kommune havde et ønske om renovering af administrationsbygningens kontorlokaler. Her blev de gamle elektriske radiatorer udskiftet med nye vandbårne radiatorer. Derudover er der udskiftet sanitetsgenstande og toiletter og ført nye afløb fra disse til eksisterende afløbsledning.

Det eksisterende udsugningsanlæg blev fjernet og erstattet med et nyt mekanisk ventilationsanlæg med varmegenvinding og balanceret variabelt luftskiftet (VAV). Som dokumentation for overholdelse af CO2 indhold og toleranceoverskridelser for termisk indeklima, er der udarbejdet indeklimasimuleringer i beregningsprogrammet BSim.

Ingeniørrådgivning af SORI

Som underrådgiver for Arkitekterne Køge har Ingeniørfirmaet SORI stået for projektering af VVS, ventilation samt el i forbindelse med renovering af Børne og Unge Rådgivningens kontorlokaler.

Projektnavn

Børne og Unge Rådgivningen
Solrød Kommune

Projektadresse

Højagervænget 35,
2680 Solrød Strand

Samlet areal

ca. 650 m²

Projektperiode

Juni 2019 – September 2019

Bygherre

Solrød Kommune

Entreprisesum

ca. 1.350.000 kr.

Rådgiver

Arkitekterne Køge

Underrådgiver

Ingeniørfirmaet SORI

SORI’s ydelser

- Projektering af VVS, ventilation og EL
- Tilsyn

Kontaktperson

Christian Jensen
cj@sori.dk
3178 4014

FØLG OS

Vi tror på at specialiseret rådgivning kan bidrage til en bedre virksomhedskultur og dermed bedre rådgivning til fordel for vores kunder og samarbejdspartnere. Vores styrker og kompetencer er centreret omkring energi, indeklima og installationer, samt vej og anlæg. Vi bestræber os på at indsamle, forbedre og videreformidle tilegnet viden på tværs af medarbejderne, for at skabe den faglige stolthed der er nødvendig, for at kunne kalde det "Specialiseret rådgivning"

julemaerkehjemmene_logo_2023
Logo FRI Forening af Rådgivende Ingeniører

CVR: 36 53 31 45