Hoppeloppen

For Skolen ved Grundtvigsvej, Hoppeloppen, er der på øverste etage foretaget planændringer og i den forbindelse blevet indrettet to nye klasselokaler, hvor der før var ét stort aktivitetsrum. Til de nye undervisningslokaler skulle der etableres ny ventilation. Ingeniørfirmaet SORI har været rådgiver i forbindelse med projektet, og har her etableret decentral ventilation for de nye lokaler.

Vi har i alt opført tre nye vægmonterede anlæg for den decentrale ventilation til lokalerne. De tre anlæg er fordelt med ét i det mindste klasselokale og to styk i det størtste.

SORI’s ydelser

Ingeniørfirmaet SORI har været rådgiver for Frederiksberg Kommune i forbindelse med etablering decentral ventilation til nye klasselokaler.

Rådgivningen har omhandlet dimensionering af det samlede ventilationsanlæg, herunder ventilations-aggregater, kanalsystem, armaturer, lyd mv.

Projektnavn

Skolen ved Grundtvigsvej,
Hoppeloppen

Projektadresse

Grundtvigsvej 9-11,
1864 Frederiksberg

Samlet areal

To undervisningslokaler

Projektperiode

September 2019 - December 2019

Bygherre

Frederiksberg Kommune

Entreprisesum

ca. 450.000 kr.

Entrepriseform

Hovedentreprise

Ingeniører

Ingeniørfirmaet SORI

SORI’s ydelser

- Projektering

Kontaktperson

Christian Jensen
cj@sori.dk
3178 4014

FØLG OS

Vi tror på at specialiseret rådgivning kan bidrage til en bedre virksomhedskultur og dermed bedre rådgivning til fordel for vores kunder og samarbejdspartnere. Vores styrker og kompetencer er centreret omkring energi, indeklima og installationer, samt vej og anlæg. Vi bestræber os på at indsamle, forbedre og videreformidle tilegnet viden på tværs af medarbejderne, for at skabe den faglige stolthed der er nødvendig, for at kunne kalde det "Specialiseret rådgivning"

julemaerkehjemmene_logo_2023
Logo FRI Forening af Rådgivende Ingeniører

CVR: 36 53 31 45