Baristarækkerne

Baristarækkerne får LAR-plan

Tæt på grønne områder og storby er IrmaByen beliggende. I bydelens delområde 16 er Baristarækkerne opført - smukke, moderne rækkehuse med levende facader i mørkt tegl, der bidrager med et markant og elegant udtryk.

Baristarækkerne er tegnet af Vilhelm Lauritzen og består af i alt 16 rækkehuse fordelt i to boligblokke på henholdsvis to og tre etager. Til rækkehusene hører altaner og tagterrasser. Imellem boligblokkene er skabt grønne arealer til beboerne med det formål at skabe plads til leg og ophold.

SORI’s ingeniørrådgivning

For området omkring boligblokken er udarbejdet en større landskabsplan for fremtidssikring af klimaudfordringer - en LAR-plan (Lokal Afledning af Regnvand). Planen sørger for, at der tages højde for fremtidens klimaudfordringer og forandringer helt fra start.

Billede baristarækkerne

Projektnavn

Baristarækkerne

Projektadresse

IrmaByen,
2610 Rødovre

Samlet areal

2.400 m²

Projektperiode

2017 - 2019

Bygherre

ELF Development A/S

Entreprisesum

Fortrolig

Entrepriseform

Totalentreprise

Entreprenør

HHM A/S

Arkitekter

Gröning + Vilhelm Lauritzen

Ingeniører

ABC Rådgivende Ingeniører

SORI’s ydelser

- Ventilation
- Energi
- Indeklima
- VVS i bygning (vand, varme, afløb og gas)
- Ledning i jord

Kontaktperson

Mikkel Solhøj
ms@sori.dk
31784011

FØLG OS

Vi tror på at specialiseret rådgivning kan bidrage til en bedre virksomhedskultur og dermed bedre rådgivning til fordel for vores kunder og samarbejdspartnere. Vores styrker og kompetencer er centreret omkring energi, indeklima og installationer, samt vej og anlæg. Vi bestræber os på at indsamle, forbedre og videreformidle tilegnet viden på tværs af medarbejderne, for at skabe den faglige stolthed der er nødvendig, for at kunne kalde det "Specialiseret rådgivning"

julemaerkehjemmene_logo_2023
Logo FRI Forening af Rådgivende Ingeniører

CVR: 36 53 31 45