Fredensborg Slot

For Slots- og Kulturstyrelsen har Ingeniørfirmaet SORI været rådgiver i forbindelse med varme-, brugsvands- og elinstallationer på Fredensborg Slot.

Der var fundet fejl og mangler i forbindelse med elinstallationerne. Her fik vi udarbejdet en komplet registrering af hele slottets forsyningsnet, herunder hoved-, under- og etagetavler. Under registreringen blev fundet gammel stofledning installation, som bliver udskiftet. Derudover blev der foretaget en analyse af elinstallationernes tilstand, samt fejl og mangler. På baggrund af registrering og analyse blev udarbejdet et forslag til ændringer, udbedringer og fornyelse af slottets elinstallationer.

Varme- og brugsvandsinstallationerne er også gennemgået. Her er for brugsvandsinstallationen udskiftet trykforøgeranlægget med tilhørende automatik, da reservedele ikke længere kunne tilkøbes. For varmeinstallationen er der blevet dimensioneret et nyt trykholdeanlæg, som blev udskiftet til et tidssvarende.

SORI’s ydelser

For Slots- og Kulturstyrelsen har vi været rådgiver i forbindelse med projektet hvor der skulle laves indledende undersøgelser, samt et projekt for el-, varme og brugsvandsinstallationer på slottet og de tilhørende bygninger.

Billede af Fredensborg Slot fra haven

Projektnavn

SLKS Fredensborg Slot

Projektadresse

Slottet 1B,
3480 Fredensborg

Samlet areal

Slottet og tilhørende ejendomme

Projektperiode

2020 – 

Bygherre

Slots- og Kulturstyrelsen

Bygherrerådgiver

Ingeniørfirmaet SORI

Entreprisesum

Fortrolig

Entrepriseform

Fagentreprise

Entreprenør

SIF

Ingeniører

Ingeniørfirmaet SORI

SORI’s ydelser

- Registrering
- Projektering
- Projektledelse og tilsyn

Kontaktperson

Mikkel Solhøj
ms@sori.dk
31784011

FØLG OS

Vi tror på at specialiseret rådgivning kan bidrage til en bedre virksomhedskultur og dermed bedre rådgivning til fordel for vores kunder og samarbejdspartnere. Vores styrker og kompetencer er centreret omkring energi, indeklima og installationer, samt vej og anlæg. Vi bestræber os på at indsamle, forbedre og videreformidle tilegnet viden på tværs af medarbejderne, for at skabe den faglige stolthed der er nødvendig, for at kunne kalde det "Specialiseret rådgivning"

julemaerkehjemmene_logo_2023
Logo FRI Forening af Rådgivende Ingeniører

CVR: 36 53 31 45