EF Strandboulevarden 66

Installationer for afløb, brugsvand og varme

EF Strandboulevarden 66 er beliggende i Københavns Nordhavn. Foreningen består af én opgang med 10 ejerboliger og erhverv i stueetagen.

Foreningen oplevede udfordringer med gennemtærede faldstammer. Efter en grundig registrering kunne det konkluderes at både faldstammer og afløbsinstallationer var tjenlig til udskiftning.

Derudover havde foreningen inden for en kortere periode oplevet flere tilfælde af vandskader på grund af gennemtæringer af vandinstallationen. Som en del af udskiftningen skulle der også foretages en miljøundersøgelse med henblik på at fastlægge omfanget af miljøfarlige stoffer.

Ingeniørrådgivning af SORI
For EF Strandboulevarden 66 har Ingeniørfirmaet SORI været ingeniørrådgiver i forbindelse med projektet, hvor der skulle etableres komplet ny vandinstallation fra vandstik i kælder til tapsteder i boliger. Dertil er faldstammer og afløbsledninger også udskiftet.

Ingeniørrådgivningen har omfattet indledende løsningsforslag inklusiv budget og komplet projektering med efterfølgende tilsyn og projektledelse.

Billede fra EF Strandboulevarden 66

Projektnavn

 EF Strandboulevarden 66

Projektadresse

Strandboulevarden 66,
2100 København

Samlet areal

1.587 m²

Projektperiode

September 2021 - December 2021

Bygherre

EF Strandboulevarden 66

Entreprisesum

ca. 1.200.000 kr.

Entrepriseform

Hovedentreprise

Entreprenør

John Jensen VVS

Ingeniører

Ingeniørfirmaet SORI

SORI’s ydelser

- Projektering
- Projektledelse
- Tilsyn

Kontaktperson

Christian Jensen
cj@sori.dk
3178 4014

FØLG OS

Vi tror på at specialiseret rådgivning kan bidrage til en bedre virksomhedskultur og dermed bedre rådgivning til fordel for vores kunder og samarbejdspartnere. Vores styrker og kompetencer er centreret omkring energi, indeklima og installationer, samt vej og anlæg. Vi bestræber os på at indsamle, forbedre og videreformidle tilegnet viden på tværs af medarbejderne, for at skabe den faglige stolthed der er nødvendig, for at kunne kalde det "Specialiseret rådgivning"

julemaerkehjemmene_logo_2023
Logo FRI Forening af Rådgivende Ingeniører

CVR: 36 53 31 45