Plantagerækkerne

Plantagerækkerne får ingeniørrådgivning af SORI

Tæt på Vestvoldens grønne områder og storbyen København er IrmaByen beliggende. Byggefelt 19 i IrmaByen danner ramme for Plantagerækkerne, en serie af rækkehuse tegnet af arkitektfirmaet Arkitema Architects.

Plantagerækkerne består af fire forskellige typer af boliger fordelt på i alt 20 rækkehuse bygget i to og tre plan. Rækkehusene er ligeligt fordelt på fire rækker, og størstedelen er udstyret med tagterrasser. Deruover er der anlagt fine grønne områder mellem rækkerne til leg og ophold.

IrmaByen forbindes med Espelunden ved en lille grusbelagt sti, som bevæger sig mellem Plantagerækkerne og skaber sammenhæng og tilgængelighed for såvel cyklister som gående.

SORI’s ydelser

For ABC Rådgivende Ingeniører har Ingeniørfirmaet SORI været underrådgiver på projektet Plantagerækkerne i forbindelse med installationer. Her har vi for flerplans-rækkehusene projekteret ventilation, indeklima, VVS for bygningerne samt afløb, el og ledninger i jord.

Billede Plantagerækkerne

Projektnavn

Plantagerækkerne

Projektadresse

IrmaByen,
2610 Rødovre

Samlet areal

2.900 m²

Projektperiode

2019 - 2020

Bygherre

ELF Development A/S

Entreprisesum

Fortrolig

Entrepriseform

Totalentreprise

Entreprenør

JCN-Bolig

Arkitekter

Arkitema Architects

Ingeniører

ABC Rådgivende Ingeniører

SORI’s ydelser

- Ventilation
- Energ
- Indeklima
- VVS i bygning (vand, varme, afløb og gas)
- Ledning i jord

Kontaktperson

Mikkel Solhøj
ms@sori.dk
31784011

FØLG OS

Vi tror på at specialiseret rådgivning kan bidrage til en bedre virksomhedskultur og dermed bedre rådgivning til fordel for vores kunder og samarbejdspartnere. Vores styrker og kompetencer er centreret omkring energi, indeklima og installationer, samt vej og anlæg. Vi bestræber os på at indsamle, forbedre og videreformidle tilegnet viden på tværs af medarbejderne, for at skabe den faglige stolthed der er nødvendig, for at kunne kalde det "Specialiseret rådgivning"

julemaerkehjemmene_logo_2023
Logo FRI Forening af Rådgivende Ingeniører

CVR: 36 53 31 45