Det Flydende Aktivitetshus

En nytænkning af foreningshus kræver rådgivning til VVS og ventilation

’Det Flydende Aktivitetshus’ i Københavns Nordhavn er et fælles foreningshus med flotte rammer for aktivt fritidsliv og vandsport. Projektet er udarbejdet for Udviklingsselskabet By & Havn I/S og er resulteret i et nyt vandkulturhus, som rummer 152 indendørs kvardratmeter, der indrettes med foreningslokaler, toilet- og badefaciliteter, sauna og omklædning. ’Det Flydende Aktivitetshus’ er en nytænkning af de traditionelle bådehuse med store vinduespartier, udearealer og høj arkitektonisk værdi, hvor inde- og uderum smelter sammen. Aktivitetshuset ligger ud til badezonen i havnen og rummer blandt andet en 50 meter svømmebane og en platform, hvorfra man kan tage hovedspring.

Aktivitetshuset skal understøtte de udendørs funktioner, der i forvejen er i bydelen, heriblandt Konditaget, kajakstøttepunktet ved Sandkaj og badezonen.

Vores rådgivende ingeniørydelser

På projektet har Ingeniørfirmaet SORI været underrådgiver for ABC Rådgivende Ingeniører i forbindelse med projektering af VVS og ventilationsinstallationer.

Billede flyende aktivitetshus

Projektnavn

Det Flydende Aktivitetshus

Projektadresse

Sandkaj,
2150 Nordhavn

Samlet areal

152 m²

Projektperiode

August 2018 - August 2019

Bygherre

Udviklingsselsskabet By & Havn I/S

Entreprisesum

11.400.000 kr.

Entrepriseform

Totalentreprise

Entreprenør

CG Jensen A/S

Arkitekter

Spektrum Arkitekter

Ingeniører

ABC Rådgivende Ingeniører

SORI’s ydelser

- Ventilation
- VVS i bygning (vand, varme og afløb)

Kontaktperson

Mikkel Solhøj
ms@sori.dk
31784011

FØLG OS

Vi tror på at specialiseret rådgivning kan bidrage til en bedre virksomhedskultur og dermed bedre rådgivning til fordel for vores kunder og samarbejdspartnere. Vores styrker og kompetencer er centreret omkring energi, indeklima og installationer, samt vej og anlæg. Vi bestræber os på at indsamle, forbedre og videreformidle tilegnet viden på tværs af medarbejderne, for at skabe den faglige stolthed der er nødvendig, for at kunne kalde det "Specialiseret rådgivning"

julemaerkehjemmene_logo_2023
Logo FRI Forening af Rådgivende Ingeniører

CVR: 36 53 31 45