EF Mølle Allé

Dårligt vandtryk skyldtes tæringer og ulovlige installationer

Ejendommen i Mølle Allé 12-14 havde store problemer med faldende vandtryk. Flere beboere oplyste, at de tit bliver skoldet, mens de bader, eller at vandtrykket stort set forsvinder. I samarbejde med SORI som rådgivende ingeniører,  blev problemet undersøgt. Årsagen viste sig, at der var en række udfordringer med ejendommens vandrør, herunder tæringer, blandede rørmaterialer og ulovlige installationer.

SORIs løsningsforslag 

For at kunne skræddersy en række løsningsforslag til ejendommen, foretog Ingeniørfirmaet SORI en grundig registrering af ejendommens installationer. Det kom der et løsningsforslag ud af, der omfattede:

  •  udskiftning af alle brugsvandsledninger
  • montage af nye vandmålere
  • relining/coating af faldstammer og sideledninger

Ejerforeningen valgte at gå videre med løsningsforslaget fra SORI, og arbejdet blev udført i løbet af efteråret 2022. Resultatet var en forbedring af vandtrykket i ejendommen, samt en ejendom med nye, sikre og lovlige vandrør. Med relining/coating af faldstammer og sideledninger har installationen fået fornyet levetid på en økonomisk måde. Ejendommen i Valby har nu fået fremtidssikret deres installationer, hvilket har store fordele for både bygningen, driften og beboerne. Ejerforeningen var meget tilfreds med resultatet og har nu en boligejendom, der er klar til fremtidige udfordringer.

Projektnavn

EF Mølle Allé

Projektadresse

Mølle Allé 12-14
2500 Valby

Samlet areal

1.176 m²

Projektperiode

Ikke oplyst

Bygherre

EF Mølle Allé

Entreprisesum

Ikke oplyst

Entrepriseform

Ikke oplyst

Entreprenør

Ikke oplyst

Ingeniører

Ingeniørfirmaet SORI

SORI’s ydelser

- Projektering
- Projektledelse
- Tilsyn

Kontaktperson

Christian Jensen
cj@sori.dk
3178 4014

FØLG OS

Vi tror på at specialiseret rådgivning kan bidrage til en bedre virksomhedskultur og dermed bedre rådgivning til fordel for vores kunder og samarbejdspartnere. Vores styrker og kompetencer er centreret omkring energi, indeklima og installationer, samt vej og anlæg. Vi bestræber os på at indsamle, forbedre og videreformidle tilegnet viden på tværs af medarbejderne, for at skabe den faglige stolthed der er nødvendig, for at kunne kalde det "Specialiseret rådgivning"

julemaerkehjemmene_logo_2023
Logo FRI Forening af Rådgivende Ingeniører

CVR: 36 53 31 45