Espeporten

Ingeniørrådgivning til klimaudfordringer

I IrmaByens delområde 20 er Espeporten, tegnet af Over Byen Arkitekter, placeret. Espeporten er én fleretagers boligblok med tilhørende tagterrasser - både fælles og private. Byggeriet består af i alt 50 ejerlejligheder og fuldender bydelen længst mod nord, hvor boligblokken markerer skiftet mellem by og IrmaByens egen park, Kilen.

Espeporten er opført i forskudte etagehøjder langs det store, grønne parkområde ved Espelunden. Mod syd danner bygningen en L-form, som er med til at skabe rammen for et åbent sydvendt gårdmiljø. I bygningen er udformet to portåbninger, der giver adgang til det grønne område på modsatte side.

Ingeniørfirmaet SORI rådgiver om LAR, ventilation, indeklima og VVS samt vej og anlæg

For området omkring boligblokken er udarbejdet en større landskabsplan for fremtidssikring af klimaudfordringer - en LAR-plan (Lokal Afledning af Regnvand). Planen sørger for, at der tages højde for fremtidens klimaudfordringer og forandringer helt fra start.

Ingeniørfirmaet SORI har været underrådgiver på projektet Espeporten i forbindelse med installationer. Her har vi projekteret ventilation, indeklima, VVS for bygningen samt afløb, el og ledninger i jord.

Billede espeporten

Projektnavn

Espeporten

Projektadresse

IrmaByen,
2610 Rødovre

Samlet areal

7.500 m²

Projektperiode

2019 - 2020

Bygherre

ELF Development A/S

Entreprisesum

Fortrolig

Entrepriseform

Totalentreprise

Entreprenør

Q-Construction A/S

Arkitekter

Over Byen Arkitekter 

Ingeniører

ABC Rådgivende Ingeniører

SORI’s ydelser

- Ventilation
- Energi
- Indeklima
- VVS i bygning (vand, varme, afløb og gas)
- Ledning i jord

Kontaktperson

Mikkel Solhøj
ms@sori.dk
31784011

FØLG OS

Vi tror på at specialiseret rådgivning kan bidrage til en bedre virksomhedskultur og dermed bedre rådgivning til fordel for vores kunder og samarbejdspartnere. Vores styrker og kompetencer er centreret omkring energi, indeklima og installationer, samt vej og anlæg. Vi bestræber os på at indsamle, forbedre og videreformidle tilegnet viden på tværs af medarbejderne, for at skabe den faglige stolthed der er nødvendig, for at kunne kalde det "Specialiseret rådgivning"

julemaerkehjemmene_logo_2023
Logo FRI Forening af Rådgivende Ingeniører

CVR: 36 53 31 45