Er du vores nye studentermedhjælper?

Drømmer du om at afprøve teori i praksis? Få indblik i en hverdag som rådgivende ingeniør? Eller tilegne dig en masse faglige kompetencer, der kan bruges på den anden side af studiet?

Så er du måske vores nye studentermedhjælper indenfor VVS, energi og indeklima.

Hverdagen hos
Ingeniørfirmaet SORI

Som studentermedhjælper hos ingeniørfirmaet SORI bliver du en del af et ungt, dedikeret team med forskellige fagområder, som vil bistå med faglig sparring til dine arbejdsopgaver. Der er tale om en deltidsstilling fordelt på minimum 2 dage om ugen på vores kontor i Greve. 

Arbejdsområderne dækker: 

 • Projektering af VVS og ventilation i 3D og 2D i programmerne Revit og Autocad
 • Dimensionering af VVS og ventilation. Herunder rør-og kanaldimensioner, komponenter som f.eks. pumper, ventiler, spjæld og armaturer. 
 • Energirammer
 • Varmetabsberegninger
 • Indeklimasimuleringer ifm. BR18 og DGBN-krav til - og atmosfærisk indeklima i bolig og erhverv
 • Dagslysberegninger og dagslyssimuleringer
 • Udarbejdelse af dokumentation ifm. DGBN-projekter
   

Hvem er du?

 • Du er under uddannelse som Diplomingeniør eller civilingeniør med fokus på relevante fag som VVS, ventilation, energi og indeklima.
 • Du har erfaring med Revit- Autodesk (Dette er nødvendigt)
 • Du har kendskab til diverse dimensioneringsværktøjer ifm. tryktabsberegninger, dimensionering af VVS og ventilation.
 • Vi ser gerne, men dog ikke et krav, at du har kendskab til Bsim eller lignende programmer, som IDA-ICE.

Derudover forventer vi, at du selvfølgelig har en naturlig interesse indenfor ingeniørfaget samtidig med at du er motiveret, nysgerrig og har lysten til at sætte aftryk på dine opgaver.

 Ansvar, sparring og tid til sjov

Allerede fra første dag får du ansvar og indflydelse på dine opgaver. Vi lægger vægt på en hverdag, hvor der er højt til loftet og tid til faglig sparring. Men vi kan også godt lide at have det sjovt. En af dine nye kollegaer, er helt sikkert klar til at dyste mod dig i bordtennis – ligesom du selvfølgelig kommer med til alle sociale arrangementer. Vi har desuden en lækker frokostordning, som du kan blive en del af.

 

Lyder stillingen, som noget for dig?

Så tøv ikke med at sende dit CV og en ansøgning, der beskriver hvorfor du er motiveret for at blive vores nye studentermedhjælper og hvordan du ønsker at bidrage med dine kompetencer. 

Ansøgning og CV kan sendes til Mark Rasmussen på mail mr@sori.dk.

Har du spørgsmål? Giv Mark et kald på 3178 4016

Vi glæder os til at have dig med ombord.

Hvem er SORI?

Vi tror på at specialiseret ingeniørrådgivning bidrager til en bedre virksomhedskultur og dermed bedre rådgivning til fordel for vores kunder og samarbejdspartnere. Vores styrker og kompetencer er centreret omkring energi, indeklima og installationer, samt vej og anlæg. Vi bestræber os på at indsamle, forbedre og videreformidle tilegnet viden på tværs af medarbejderne, for at skabe den faglige stolthed der er nødvendig, for at kunne kalde det "Specialiseret rådgivning". Vores afdelinger i henholdsvis Silkeborg og Greve, tæller 16 dedikerede medarbejdere. Vi er et ungt team med et sammenhold i verdensklasse, der både går op i faglighed, vidensdeling og socialt samvær.

FØLG OS

Vi tror på at specialiseret rådgivning kan bidrage til en bedre virksomhedskultur og dermed bedre rådgivning til fordel for vores kunder og samarbejdspartnere. Vores styrker og kompetencer er centreret omkring energi, indeklima og installationer, samt vej og anlæg. Vi bestræber os på at indsamle, forbedre og videreformidle tilegnet viden på tværs af medarbejderne, for at skabe den faglige stolthed der er nødvendig, for at kunne kalde det "Specialiseret rådgivning"

julemaerkehjemmene_logo_2023
Logo FRI Forening af Rådgivende Ingeniører

CVR: 36 53 31 45