El-fagleder søges til vores afdeling i Greve

SORI er et rådgivende ingeniørfirma, der arbejder med bygningsinstallationer, anlæg, energi og indeklima. Vi har kontorer i både Greve og Silkeborg.

På vores kontor i Greve arbejder vi med energi, indeklima og bygningsinstallationer, mens kontoret i Silkeborg arbejder primært med anlæg, herunder byggemodning, kloak, vej og forsyning. Vores plan er, at begge afdelinger skal kunne varetage opgaver inden for alle SORIs arbejdsområder.

Vi søger en dygtig ingeniør til at udfylde rollen som el-fagleder og styrke vores profil på dette område. Som fagleder får du ansvar for kvalitet og udvikling af virksomhedens ydelser indenfor el, herunder kraft, svagstrøm, belysning, sikring og bygningsautomatik. Der er i dag to el-ingeniører i SORI. Du bliver inddraget i projekternes tilbudsfase og den tidlige projektering. Herefter indgår du som en erfaren sparringspartner for dine kolleger, hvor I løbende er i dialog om ydelser, løsninger og kvalitetssikring.

Har du har fagligheden i orden så læs med her og bliv klogere på succeskriterierne:

  • Bidrage med viden om tekniske løsninger og god rådgivningsskik
  • Aktivt indgå i tilbudsfasen og den indledende projektering
  • Stå for at udvikle fagområdet, herunder udarbejde og implementere en god arbejdsgang med solide løsninger
  • Vær en god understøttende kollega, der hjælper med at komme i mål med et godt projekt til tiden

Du kommer altså til at definere rammerne for hvordan vores el-ingeniører arbejder, og skabe et godt fagligt fundament af standarder og skabeloner.

Vi har en klar idé om, at du:

  • Er uddannet ingeniør eller el-installatør
  • Har arbejdet som projekterende rådgiver i de seneste 5-10 år og som minimum har været fagansvarlig på projekter i de seneste 3 år
  • Er ansvarsbevidst, struktureret, fagligt stærk og god til at formulere dig

Det vil desuden være en fordel, hvis du har en god forståelse for bygningsautomatik (BMS / CTS / ABA mv.).

Hos Ingeniørfirmaet SORI prioriteres ordholdenhed både over for kunder og internt, og du er derfor tillidsskabende gennem dine handlinger og forventningsafstemninger.Hvad tilbyder vi?

Du bliver en del af et mindre ingeniørfirma, hvor dine kvalifikationer og faglighed bliver set og hørt. Med direkte kundekontakt og deltagelse på projekteringsmøder, får du ansvar og indflydelse fra første dag, hvorfor du har stor mulighed for at påvirke retningen for vores el-område.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, frokostordning og sundhedsforsikring. Hverdagen bærer præg af vores faglige stolthed, hvor vi vender projekter og løsningsforslag med hinanden. Men der er også plads til at sætte fagligheden på hylden, når vi ses på tværs af kontorer til årlige fester, bordtennis-turneringer eller andre sociale indslag i løbet af året.

Send os din ansøgning hurtigst muligt

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Mikkel Solhøj på +45 31784011 eller skriv til os på mail kontakt@sori.dk. Ansøgninger sendes til samme mailadresse og vil blive behandlet løbende.

Vi har travlt og spændende projekter venter allerede på den rette kandidat. Derfor indkalder vi løbende til samtaler, så tøv ikke med at sende dit CV og ansøgning hurtigst muligt. 

FØLG OS

Vi tror på at specialiseret rådgivning kan bidrage til en bedre virksomhedskultur og dermed bedre rådgivning til fordel for vores kunder og samarbejdspartnere. Vores styrker og kompetencer er centreret omkring energi, indeklima og installationer, samt vej og anlæg. Vi bestræber os på at indsamle, forbedre og videreformidle tilegnet viden på tværs af medarbejderne, for at skabe den faglige stolthed der er nødvendig, for at kunne kalde det "Specialiseret rådgivning"

julemaerkehjemmene_logo_2023
Logo FRI Forening af Rådgivende Ingeniører

CVR: 36 53 31 45