Cx-fagleder med ansvar for commissioning søges til vores afdeling i Greve

SORI er et rådgivende ingeniørfirma, der har ekspertise inden for bygningsinstallationer, anlæg, energi og indeklima. Vi har kontorer både i Greve og Silkeborg. 

Vi mærker en stigende efterspørgsel på ydelser vedrørende commissioning og generel bygningsdrift. Derfor søger vi nu en erfaren ingeniør/tekniker til at drive netop dette fagområde. Som fagleder får du ansvaret for at udvikle og styrke vores kompetencer inden for commissioning af bygningstekniske installationer.

Det er en ny ting at det oprettes som en selvstændig funktion i SORI, og du vil spille en afgørende rolle i at opbygge vores position og kundenetværk indenfor dette fagområde.

 Som Cx-fagleder vil dit ansvar omfatte:

  •  Rådgivningsydelser vedrørende commissioning, som Cx-ansvarlig på projekter
  • Tovholder på øvrige opgaver vedrørende indkøring, indregulering, bygningsdrift og vedligeholdelse
  • Udvikling af fagområdet, samt etablering af solide arbejdsgange og procedurer
  • Bidrage til at vores projekter bliver optimeret i forhold indregulering, drift og vedligehold på tværs af installationsfagene, også på projekter hvor der ikke tilkøbes commissioning

Vi leder efter en kandidat, der har følgende kvalifikationer:

  • Maskinmester, ingeniør, installatør eller tilsvarende relevant uddannelsesmæssig baggrund
  • Har fungeret som Cx-ansvarlig på projekter i 2-3 år eller mere. Du skal være godt inde i DS3090
  • Bredt kendskab til indkøring og drift af diverse bygningsinstallationer
  • Har blod på tanden når det handler om fejlsøgning og elsker måleudstyr, trend-logs mv.

Hos SORI sætter vi pris på nysgerrighed, selvstændighed og evnen til at drive forandringer. Du vil få mulighed for at være en nøgleperson og bidrage til vores fortsatte vækst og succes.

Vi tilbyder en spændende stilling i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du vil have stor indflydelse på udviklingen af fagområdet. Vi har attraktive ansættelsesvilkår og fokus på faglig udvikling.

Hvis du ønsker at være en del af vores dedikerede team, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV.  Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Mikkel Solhøj på +45 31784011 eller skriv til os på mail kontakt@sori.dk.

FØLG OS

Vi tror på at specialiseret rådgivning kan bidrage til en bedre virksomhedskultur og dermed bedre rådgivning til fordel for vores kunder og samarbejdspartnere. Vores styrker og kompetencer er centreret omkring energi, indeklima og installationer, samt vej og anlæg. Vi bestræber os på at indsamle, forbedre og videreformidle tilegnet viden på tværs af medarbejderne, for at skabe den faglige stolthed der er nødvendig, for at kunne kalde det "Specialiseret rådgivning"

julemaerkehjemmene_logo_2023
Logo FRI Forening af Rådgivende Ingeniører

CVR: 36 53 31 45