Anlægsingeniør søges til vores afdeling i Greve

SORI er et rådgivende ingeniørfirma, der arbejder med bygningsinstallationer, anlæg, energi og indeklima. Vi har kontorer i både Greve og Silkeborg.

På vores kontor i Greve arbejder vi pt. med energi, indeklima og bygningsinstallationer, mens kontoret i Silkeborg arbejder primært med anlæg, herunder byggemodning, kloak, vej og forsyning. Vores plan er, at begge afdelinger skal kunne varetage opgaver inden for alle SORIs arbejdsområder.

Vi søger en dygtig anlægsingeniør til at styrke vores tilstedeværelse i Greve med arbejdsopgaver i hovedstadsområdet og hele Sjælland. Arbejdet omfatter fag- og projektansvar hvor du er projekterende og udarbejder tids- og prisoverslag for egne projekter. Det er derfor vigtigt at du prioriterer at give vores kunder den bedste service. Endvidere vil du skulle udføre egenkontrol, kvalitetssikring og granskning af andres projekter.

Arbejdsopgaver:

  • Projektledelse og -styring af anlægsprojekter
  • Projektering og fagtilsyn
  • Samarbejde med kunder og entreprenører omkring gennemførelse af projekter

Vi forventer, at du:

  • Har en relevant uddannelse
  • Er i stand til at planlægge og organisere eget arbejde effektivt
  • Arbejder som enten rådgivende ingeniør eller anden stilling med tilsvarende arbejdsopgaver
  • Har erfaring med projektering af anlæg, herunder byggemodning, kloak, vej og forsyning, samt god teknisk forståelse og kendskab til projekteringsværktøjer som CAD/Revit. 

Du vil blive en del af vores afdeling i Greve, hvor du vil arbejde tæt sammen med vores øvrige medarbejdere.

Vi tilbyder en spændende stilling i en virksomhed i vækst med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Ansøgning og kontakt:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mikkel Solhøj på telefon +45 3178 4011 eller på mail kontakt@sori.dk. Ansøgninger sendes til samme mailadresse og vil blive behandlet løbende.


FØLG OS

Vi tror på at specialiseret rådgivning kan bidrage til en bedre virksomhedskultur og dermed bedre rådgivning til fordel for vores kunder og samarbejdspartnere. Vores styrker og kompetencer er centreret omkring energi, indeklima og installationer, samt vej og anlæg. Vi bestræber os på at indsamle, forbedre og videreformidle tilegnet viden på tværs af medarbejderne, for at skabe den faglige stolthed der er nødvendig, for at kunne kalde det "Specialiseret rådgivning"

julemaerkehjemmene_logo_2023
Logo FRI Forening af Rådgivende Ingeniører

CVR: 36 53 31 45