30. september 2019

Ledige stillinger

Ingeniørfirmaet SORI oplever at der er stigende efterspørgsel på specialiseret rådgivning indenfor energi, indeklima og tekniske installationer. Vi bestræber os altid på at levere en ydelse af højeste kvalitet, med overskud og indsigt i de nyeste teknologiske muligheder.

Vi modtager gerne en uopfordret ansøgning, hvis du brænder for dit fag, og mener at dine kvalifikationer kan styrke virksomheden. Send en mail til Mikkel Solhøj på ms@sori.dk (Husk at vedlægge CV)

Alle henvendelser behandles med fuld diskretion!


El-ingeniør med fagansvar

Har du drivkraften til at finde og løse opgaver i et tværfagligt team?

Send ansøgning + CV til Mikkel Solhøj med emnet “El-ingeniør” Eller ring 31784011 for at høre mere om stillingen

Vi ønsker at udbygge virksomhedens kompetencer indenfor EL og søger derfor en el-ingeniør eller installatør, der formår at arbejde selvstændigt og ønsker aktivt at sætte præg på virksomheden.

Som fagansvarlig er du med i alle rådgivningens faser, fra indledende screeninger til projektforslag, projektering, tilsyn og aflevering. Vores opgaver vedrører hovedsageligt bygningsinstallationer i både nybyggeri og renovering. Vi har desuden en række opgaver med screening af kontorejendomme, institutioner, slotte og andre større bygninger, med henblik på udarbejdelse af planer for vedligehold og forslag til forbedringer.

Det forventes at du er uddannet EL-ingeniør eller installatør og har arbejdet som rådgiver de sidste 3-5 år. Gerne som fagansvarlig projektleder.