Ingeniør til SORI i Silkeborg

Vi søger en erfaren ingeniør, der brænder for mere ansvar, kundekontakt og projektledelse indenfor VVS

Sidder du i dag i en større organisation, hvor du er gemt lidt af vejen og nørkler med ”dit hjørne” af projektet? Trænger du til at få mere ansvar, kundekontakt og projektledelse i din dagligdag? Og har du arbejdet som rådgivende VVS-ingeniør de sidste fem år? Så er det måske lige netop dig, vi mangler til at projektere og rådgive omkring renoveringsprojekter fra vores kontor i Silkeborg. 

Sådan bliver din hverdag i SORI

Det går stærkt hos os i SORI, hvorfor vi mangler dig til teamet på vores Silkeborg-kontor. Her vil du sidde sammen med fire andre rådgivende ingeniører, der rådgiver indenfor både VVS samt Vej & Anlæg. Vi søger dig, der er erfaren med renoveringsopgaver til byggeri.

Du bliver en succes i dit nye job hos os, når du indenfor dit første års ansættelse:

  • Tager styring på renoveringsopgaver til større ejendomme og offentlige institutioner fra indledende forundersøgelser til projektering, udbud og byggeledelse med fagsyn
  • Varetager en projektlederfunktion med kundekontakt, styring af tid, økonomi og kvalitet
  • Etablerer et stærkt netværk internt og eksternt baseret på en tillidsbåret relation

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er uddannet ingeniør/installatør og har 5+ års erfaring med rådgivning inden for VVS. Du bor i lokalområdet, da projekterne kommer til at foregå i og omkring Silkeborg. Derudover arbejder du struktureret, og kan bruge AutoCAD og /eller Revit. Og ellers er det vigtigste, at du passer godt ind i teamet og glæder dig til at møde ind til dine kollegaer i hverdagen. 

Hvad tilbyder vi?

Du bliver en del af et fantastisk team på tværs af Silkeborg og Greve, der værner om en hverdag, hvor der er plads til faglighed og sjov. Derudover tilbyder vi gode lønvilkår, madordning, udvikling af dine kompetencer gennem kurser og videreuddannelse, sociale arrangementer og studieture. SORI er en del af et inspirerende kontorfællesskab i Silkeborg, hvor der ofte ønskes  god weekend til ugentlige fredagsbarer. 

Hvem er SORI?

Ingeniørfirmaet SORI leverer specialiseret rådgivning inden for VVS, energi, indeklima samt vej & anlæg. Du bliver den femte mand på Silkeborg-kontoret, men en del af et team på tværs af Jylland og Sjælland, der tæller 16 dedikerede medarbejdere i alt. Vi et et ungt team med et sammenhold i verdensklasse, der både går op i faglighed, vidensdeling og socialt samvær. 

Er du klar til at tage det næste skridt i karrieren? Eller drøfte mulighederne i stillingen? Så tøv ikke med at give Mikkel Solhøj et kald på telefon 3178 4011 eller skriv til os på mail kontakt@sori.dk. Ansøgninger sendes til samme mailadresse og vil blive behandlet løbende.

Vi glæder os til at have dig med ombord. 

FØLG OS

Vi tror på at specialiseret rådgivning kan bidrage til en bedre virksomhedskultur og dermed bedre rådgivning til fordel for vores kunder og samarbejdspartnere. Vores styrker og kompetencer er centreret omkring energi, indeklima og installationer, samt vej og anlæg. Vi bestræber os på at indsamle, forbedre og videreformidle tilegnet viden på tværs af medarbejderne, for at skabe den faglige stolthed der er nødvendig, for at kunne kalde det "Specialiseret rådgivning"

julemaerkehjemmene_logo_2023
Logo FRI Forening af Rådgivende Ingeniører

CVR: 36 53 31 45